Hírlevél

Google+

Facebook

facebook

 

YouTube

youTube csatorna

Twitter

Látogató számláló

0
1
0
1
8
9
7

Videók

Főoldal

Üdvözöljük a honlapunkon!

1992-ben alapított cégünk a TESLA Stropkov a. s. szlovákiai gyár kizárólagos magyarországi képviselője.
Elsősorban kaputelefonok, és beléptetők gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk.

Pécstől 25 km-re (Harkány felé az 58-as úton) a festői váráról ismert Siklóson, a híres Villány-Siklósi borvidék szívében találhatnak meg:

Térkép.

Működési formánk családi kisvállalkozás.

Szakmai eredményeinket jelzi, hogy saját fejlesztésű erősítőinket a TESLA is átvette gyártásra. Mivel a magyar kaputelefon-piac speciális, az MKT-rendszerű, 1+N vezetékes termékeket kezdetben kizárólag nekünk gyártották, majd a lengyel, és román piac érdeklődése miatt tovább bővült ezen termékek exportja.

Az 1992. évi alapítás óta a kaputelefonok jelentős fejlődésen mentek keresztül. 

A kapukészülékek ötödik generációja, a modern vonalvezetésű GARANT család is forgalomba került, miközben a lakáskészülékek sem maradtak érintetlenül. Jelenleg az egyik legnagyobb választékkal állunk Kedves Partnereink rendelkezésére, ami a forma-, és színválasztékot illeti. Évek óta forgalmazzuk már a legújabb fejlesztés eredményeképpen megszületett 2BUS  audió és videó digitális rendszereket KARAT-INOX kapukészülék modulokkal. A közeljövőben piacra kerül a 7" érintőképernyős videó színes lakáskészülék, videó és képrögzítési funkciókkal ellátva. 

1995-től 2004-ig konszignációs raktár, majd magánvámraktár volt a közös működésünk alapja.

A 2004-es Uniós csatlakozással okafogyottá vált a vámraktár, de továbbra is csak a TESLA jól bevált kaputelefonjait forgalmazzuk, kiegészítő egységekkel együtt.

Saját fejlesztésű beléptetőink az iButton (DALLAS) érintő kulcsos, illetve az RFID (proxy) kártyás/kódkulcsos rádiófrekvenciás eszközök. Önállóan és kaputelefonnal együttműködve is alkalmazhatók.

Termékeinkről igyekszünk a legteljesebb műszaki támogatást nyújtani a telepítőknek és a forgalmazóknak.

A rendeléseket összeszerelve, beprogramozva szállítjuk, ezzel is könnyítve a telepítők munkáját, és növelve a termékek megbízhatóságát.

A készülékek minőségére mi sem jellemzőbb, minthogy a gyári 12 hónapos garanciát egy évvel meghosszabítjuk.

Amennyiben döntés előtt a termékekkel kapcsolatos bármilyen információra lenne szükség, (az itt található dokumentumokon kívül), elérhetőségeinken keresztül további tájékoztatást adunk.


Tisztelettel:
Vadas Géza
cégtulajdonos

TESLA    kaputelefonok    1980    óta    Magyarországon!

Árajánlat kérés a http://www.e-kontakt.hu/Kapcsolat link alatt.

TESLA megfelelőségi nyilatkozatok, stb.: http://www.tesla.sk/sk/-certifikaty-na-stiahnutie
 

 

Honlap készítés