Hírlevél

Webáruház

ESO lakáskészülékELEGANT Antracit lakáskészülékDT93 lakáskészülék

Megnyitottuk webshopunkat!

www.kaputelefon.unas.hu

Google+

Facebook

facebook

 

YouTube

youTube csatorna

Twitter

Látogató számláló

0
0
6
5
5
8
7

Videók

Bemutatkozás

 

Tisztelt Látogató!Üdvözöljük Önt a honlapunkon!

1992-ben alapított cégünk a TESLA.Stropkov a.s. szlovákiai telefongyár kizárólagos magyarországi képviselője.
Elsősorban kaputelefonok, és beléptetők gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk.

Pécstől 25 km-re (Harkány felé az 58-as úton) a festői váráról ismert Siklóson, a híres Villány-Siklósi borvidék szívében találhatnak meg.

https://www.google.hu/maps/place/E-Kontakt/@45.8585317,18.3039127,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0xceadea5fc23f6051!8m2!3d45.8585323!4d18.3061007?hl=hu

Működési formánk családi kisvállalkozás.

Szakmai eredményeinket jelzi, hogy saját fejlesztésű erősítőinket a TESLA is átvette gyártásra. Mivel a magyar kaputelefon-piac speciális, az MKT-rendszerű, 1+N vezetékes termékeket kezdetben kizárólag nekünk gyártották, majd a lengyel, és román piac érdeklődése miatt tovább bővült ezen termékek exportja.

Az 1992. évi alapítás óta a kaputelefonok jelentős fejlődésen mentek keresztül. 

A kapukészülékek negyedik generációja, a vandálbiztos KARAT család is forgalomba került, miközben a lakáskészülékek sem maradtak érintetlenül. Jelenleg az egyik legnagyobb választékkal állunk Kedves Partnereink rendelkezésére, ami a forma-, és színválasztékot illeti. Évek óta forgalmazzuk már a legújabb fejlesztés eredményeképpen megszületett 2BUS  audió és videó digitális rendszereket KARAT-INOX kapukészülék modulokkal. A közeljövőben piacra kerül a 7" érintőképernyős videó színes lakáskészülék, videó és képrögzítési funkciókkal ellátva.


1995-től konszignációs raktár, majd magánvámraktár volt a közös működésünk alapja.

Az 2004-es Uniós csatlakozással oka fogyottá vált a vámraktár, de továbbra is csak a TESLA jól bevált kaputelefonjait forgalmazzuk, kiegészítő egységekkel együtt.

Saját fejlesztésű beléptetőink az iButton (DALLAS) érintő kulcsos, illetve az RFID (proxy) kártyás/kódkulcsos rádiófrekvenciás eszközök. Önállóan és kaputelefonnal együttműködve is alkalmazhatók.

Termékeinkről igyekszünk a legteljesebb műszaki támogatást nyújtani a telepítőknek és a forgalmazóknak.

A készülékek minőségére mi sem jellemzőbb, minthogy a gyári 12 hónapos garanciát egy évvel meghosszabítjuk.

Amennyiben döntés előtt a termékekkel kapcsolatos bármilyen információra lenne szükség, (az itt található dokumentumokon kívül), elérhetőségeinken keresztül további tájékoztatást adunk.


Tisztelettel:
Vadas Géza
cégtulajdonos

TESLA    kaputelefonok    1980    óta    Magyarországon!

Honlap készítés