Hírlevél

Google+

Facebook

facebook

 

YouTube

youTube csatorna

Twitter

Látogató számláló

0
1
0
3
2
2
0

Videók

Beléptetők

 

Bevezető


Néhány érv a hagyományos kulcsok alkalmazása ellen:

Általában minden ajtót más kulcs nyit, ezért kulcs-csomóba csoportosítjuk.

A kulcsok súlya állandóan a zsebet húzza, vagy foglalja a helyet a táska alján.

A kulcs(ok) elvesztése után az összes zárat ki kell kicserélni.

Azonosításuk nehézkes, az emberek életük során több napot is eltöltenek a hagyományos kulcsok válogatásával, használatával.

 

Mi a megoldás?

Szereltessen be otthonába valamilyen beléptető rendszert, elektromos zárral együtt!
Az alábbi kínálatunkban megtalálható beléptetőkből válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Amit kínálunk:

Az itt felsorolt modulok a TESLA-KARAT kaputelefon kültéri egység részei.
Lehetséges szerelési módok: süllyesztett, süllyesztett esővédős, falonkívüli és falonkívüli esővédős. A modulok önálló beléptetőként, vagy kaputelefonnal egybeépítve is rendelhetők.

Számkód modul:

Előnye: Nincs szükség semmilyen kulcsra vagy bármely azonosítóra. Egy 4 jegyű számmal lehet az ajtót kinyitni. Tehát nincs mit elhagyni, vagy ellopni, lemásolni!

Maximálisan 256 különböző kód adható meg. Időjárásnak ellenálló kivitel!

Hátránya: Minden használatkor a kódot meg kell adni a billentyűzeten. Tapasztalatok szerint társasházi kivitelnél gyakran kitudódnak a belépési kódok, ezért nem jelent nagy biztonságot. A tartós mechanikai igénybevétele miatt a meghibásodási kockázat relatív magas.
Alkalmazási javaslat: Családi házaknál, kisebb irodaházaknál.

 

számkódSzámkód


iButton („Dallas" érintő kulcsos) modul:

Előnye: Egy speciális 64 bit hosszúságú kódot tartalmazó „Dallas" kulccsal azonosítja a belépésre jogosult személyeket. Hagyományos kulcs-csomóra felfűzhető. Egy kulcs több beléptető modulnál is érvényesíthető. Használata egyszerű és gyors, sok idő takarítható meg. Az elvesztett vagy ellopott kulcsok törölhetők. Nagyfokú biztonságot jelent. Tartós mechanikai igénybevételnek nincs kitéve, ezért az ebből adódó meghibásodási kockázat kicsi. Maximálisan 999 „Dallas" kulcsot tud tárolni. Az időjárásnak ellenáll. Rádiófrekvenciás jelek nem zavarják!
Hátránya: Az azonosításhoz szükség van egy eszközre (kódkulcs), amely elveszíthető. (Ennek megakadályozása egy kis figyelmet követel.)
Alkalmazási javaslat: Családi házak, irodaházak, társasházak, stb.

Kifejlesztettünk egy „bent-tartós" kivitelt is, amellyel jelenlét érzékelés valósítható meg.

 

dallas beléptető (dek)

DALLAS modul, KARAT dobozban

 RFID rádiófrekvenciás beléptető (proximity) modul:


Előny e: Egy kódot tartalmazó „proxy" kulccsal azonosítja a belépésre jogosult személyeket. Hagyományos kulcs-csomóra felfűzhető. Egy kulcs több beléptető modulnál is érvényesíthető. Használata egyszerű és gyors, sok idő takarítható meg. Az elvesztett vagy ellopott kulcsok törölhetők. Nagyfokú biztonságot jelent. Tartós mechanikai igénybevételnek nincs kitéve, ezért az ebből adódó meghibásodási kockázat kicsi. Az azonosításhoz nincs szükség érintésre, csak a kártya közelítésére (5-8cm). Maximálisan 400 kulcs tárolására alkalmas. Az időjárásnak ellenáll.

Hátránya: Az azonosításhoz szükség van egy eszközre (kódkulcs), amely elveszíthető. (Ennek megakadályozása egy kis figyelmet követel.) Rádiófrekvenciás jelek megzavarhatják!
Alkalmazási javaslat: Családi házak, irodaházak, társasházak, stb.

 

RFID (Proxy)

Biometrikus
(ujjlenyomat-érzékelő) modul:


Előnye: Nincs semmilyen külső azonosító eszközre szükség. Kizárólag az ujj redőzetének mintája alapján történik az azonosítás. Egy speciális algoritmus az ujjlenyomatból egy egyedi azonosítót készít, és tárol. Minden azonosításkor a beolvasott és tárolt mintát hasonlítja össze, egyezőség esetén a kimenete aktív lesz. Használata egyszerű. Nagy előny, hogy nem lehet elveszíteni, ellopni, vagy lemásolni, ezért nagyon nagyfokú biztonságot jelent. 1800 lenyomat tárolására alkalmas.

Hátránya: Rongálásnak kevésbé áll ellen, mint más beléptetők.

Alkalmazási javaslat: Családi házak, garázskapuk, exkluzív villák, kisebb irodaházak, intézmények, és egyéb olyan helyek, ahol nagyobb biztonságra van szükség.

 

 

Ujjlenyomat olvasó

Ujjlenyomat olvasó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Honlap készítés